Hlavní obsah
Článek

Jedna z nejvíce sexy žen planety herečka Megan Fox (37) je po Natalii Portman další v řadě, komu narostla křídla. Tentokrát však nejde o křídla labutí, ale andělská.

Krásná Megan si po boku Mickeyho Rourka zahraje v novém nízkorozpočtovém filmu Passion Play. Bude hrát anděla, kterého jako atrakci ve svém cirkuse vystavuje mafián ztvárněný hercem Billem Murrayem.

S Mickeym bude mít ve filmu několik milostných scén. Uvidíme, jak bude herec poznamenaný drogovou závislostí a plastickými operacemi vedle sexbomby Megan vypadat.

Neodolatelná kráska je diváky vnímána spíše jako ozdoba. O jejích hereckých výkonech se vedou sporné debaty. Ale ti šťastnější, kteří už měli možnost snímek vidět, se shodují, že Megan předvádí nejlepší herecký výkon své kariéry.

Megan se pravidelně objevuje v žebříčcích nejkrásnějších žen, které jsou vyhlašovány různými časopisy a agenturami. Média ji často srovnávají s herečkou Angelinou Jolie (48).V červnu 2010 se vdala po dlouhodobém vztahu s americkým hercem Brianem Greenem, který ztvárnil postavu Davida Silvera v seriálu Beverly Hills 90210.

Reklama

Další články

Načítám