Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálová zpěvačka Kateřina Bohatová se připravuje na svou roli v muzikálu Biograf Láska, který vzniká na motivy písniček Hany Zagorové (†75). Odchod legendy české pop music do hudebního nebe šokoval všechny. Premiéra v divadle Kalich 16. 9. tak bude o to dojemnější.

Zpěvačka se již delší dobu potýkala se zdravotními problémy, proto se už nechodila dívat na zkoušky. V samém počátku ale paní Zagorová byla velmi nadšená z toho, že vznikne tento muzikál. „Hanička hodně spolupracovala a dohlížela na to, když vznikal scénář, aby bylo všechno v pořádku a aby to bylo od ní požehnaný, aby s tím vším souhlasila,“ prozradila Super.cz Kateřina Bohatová.

Sympatickou zrzku, která je také vokalistkou Vojty Dyka, tak čeká našlápnutá pracovní sezóna. Mimo očekávaný muzikál ji uvidíme i na obrazovkách TV Prima, a to v novém seriálu Agrometal. Právě proto se na sklonku prázdnin nechala nafotit známou fotografkou Lenkou Hatašovou. „Nevím, jestli jsem teď v roli modelky, ale asi bych lhala, kdybych nepřiznala, že jsem trochu nervózní, což už jsem dlouho u ničeho nebyla, ale je to milé holčičí focení,“ prozradila nám na place.

Tato zpěvačka a herečka je také maminkou. Svého synka ale chtěla nejdříve od divadla tak nějak uchránit. „Už teda pokukuje a ptá se mě, jestli se mnou může jít do dabingu a do divadla, ale už se mi asi dlouho nepovede, abych ho od toho držela,“ dodala se smíchem Kateřina Bohatová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám