Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Rihanna (36), která nedávno širokou veřejnost překvapila svou údajnou adopcí dívky, zažívá prý nejdelší dovolenou svého života. Jako destinaci si barbadoská kráska vybrala Evropu. Podívejte se do naší fotogalerie, jak volné dny tráví jedna z nejoblíbenějších zpěvaček současnosti.

RiRi svou cestu zahájila návštěvou Itálie, která jí velmi učarovala, a z níž se přesunula do Francie. Protože své účty na sociálních sítích plní stále novými fotografiemi ze svých cest, její příznivci se již mohli pokochat mnoha obrázky slavné divy v bikinách, na pláži, na jachtě, na vodním skútru anebo během potápění.

Zpěvačku dokonce na dovolené navštívil i její expřítel, zpěvák Chris Brown. „Rihanna byla moc šťastná, když Chris přijel. Celý večer se chystala na to, až se s ním setká. Čekali až do noci, až je nikdo neuvidí. Rihanna pak odešla na jeho jachtu, která se přemístila do odlehlé zátoky. Už toho mají hodně za sebou, ale pořád k sobě chovají silné city," řekl zdroj z Rihannina blízkého okolí deníku The Sun.

Související témata:

Další články

Načítám