Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a moderátorka Nikol Moravcová (36) přišla o práci a také o pěkný balík peněz. Aby se zbavila negativních myšlenek, odletěla s přítelem Petrem za teplem, konkrétně do slunného exotického Thajska.

"Odletěla jsem proto, že jsem nechtěla, aby mě přepadly deprese z toho, že skončila televize Pětka, která mi stále nezaplatila, ostatně jako všem. A nechtěla jsem jen čekat, kde jinde budeme pořad StyLife vysílat. Tak jsem radši pěkně v teple a mám se báječně," řekla Super.cz Nikol.

S přítelem si užívá v Thajsku již třetí týden. "První týden jsme se váleli na Phuketu, pak jsme týden cestovali po turistických destinacích jako Ao Nang na Krabi, Raily, Phi Phi, Maya Bay. Momentálně jsme na severu v Chiang Mai. Navštívili jsme sloní farmu a království tygrů. Jsem nadšená a nejraději bych tady zůstala do jara a do Čech se vrátila, až bude pořádně svítit sluníčko," dodala Nikol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám