Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera herců Jiřího Dvořáka (57) a Báry Munzarové (52) vykročila v rodičovských stopách a od září ji budeme moct vídat na televizních obrazovkách v novém romantickém seriálu Eliška a Damián, kde Anna Dvořáková ztvárňuje roli princezny z 18. století.

"Cítím se strašně žensky a neskutečně si svoje pohádkové modely užívám. I když jsou ty šaty těžké, cítím se opravdu jako princezna. Je fakt, že když bylo třicetistupňové vedro a natáčeli jsme na poli, bylo to horší," usmívala se Anička. "Pod šaty mám šest vrstev sukní a ještě polštářky na bocích," vypočítala, když jsme se zeptali na róbu, kterou měla na představení seriálu na sobě.

Rodiče Anně v herectví fandí. "Mamka z toho měla radost a jsem velice vděčná za to, že mi pomáhala. Dávala mi různé rady, pomáhala mi s přípravou a podporuje mě, jak jen může," řekla Anička.

I když v našem předchozím rozhovoru Anna svěřila, že by ráda cestovala, svoje sny je ochotna natáčení obětovat. První série Elišky a Damiána je už sice natočená, ale píše se už třetí. "Tenhle projekt mě baví, a pokud to toho budu moct investovat energii i čas, tak budu ráda," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám