Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Látky tak málo, že sotva zakryla to nejnutnější. Herečka Bella Thorne (25) se pořádně odvázala a na sociální síti sdílela selfíčka v plavkách, které si mohou dovolit skutečně jen ženy s bezchybnou postavou.

Bella Thorne je dokonalá snad po všech stránkách. Nejen, že je úspěšnou herečkou a dobře zpívá, ale také dobře vypadá a živí se i jako modelka. A všechny své kvality ráda předvádí. Parádní křivky ukázala fanouškům během návštěvy hudebního festivalu, který se konal v Kalifornii. Na místě bylo pořádné vedro, a tak není divu, že si Bella na sebe vzala v místě svého ubytování pouze plavky. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby se nejednalo o háčkované bikiny značky Hello Kitty, které stojí necelých sedm tisíc korun a skutečně nezakrývají skoro nic.

Od svých fanoušků získala hodně lichotivé komentáře, pánové, dámy i všechny ostatní osoby ale mají smůlu. Bella, která před časem přiznala, že je pansexuální, což znamená, že miluje osobnost člověka bez ohledu na jeho pohlaví, je v současné době zadaná. Jejím vyvoleným je producent Mark Emms. S Markem herečka začala chodit poté, co v červnu roku 2022 zrušila zasnoubení s Benjaminem Mascolem. A vypadá to, že Mark je konečně ten pravý.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám