Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a bývalá první dáma Dagmar Havlová (71) je na svých sociálních sítích velmi aktivní. S fanoušky pravidelně sdílí střípky ze svého pracovního i soukromého života, a tak se není čemu divit, že má už přes 130 tisíc sledujících.

Tentokrát s příznivci sdílela i svou vlasovou proměnu, pro kterou se rozhodla s příchodem jara. „Tak jsem si sama střihla ofinu. No, bude mi to muset opravit kadeřník, ale pro momentální pocit dobrý. Jaro volalo po změně,“ uvedla Dagmar k fotografii, na které vyniká její nový, svěží účes.

Nejen přátelé a fanoušci, ale také profesionální kadeřnice jí doma střihnutou ofinu pochválila.

„Jako kadeřnice vám to musím pochválit a neskutečně vám sluší! V práci bych použila můj výraz – jako holčička,“ vzkázala kadeřnice, se kterou další přihlížející souhlasí.

„A já si říkala, co je na tobě jinýho. Sluší ti, moc,“ pochválila herečka Eva Holubová (65). „Změna je život. Ofina je parádní, vám stejně sluší všechno,“ napsala fanynka. „A já se teď v dobrém chtěla ptát, jak je ta fotka stará. Působíte velmi mladě,“ podotkla další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám