Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od podvečerního otevírání obchodu s pánskou módou jsme původně neočekávali velké zázraky, i když součástí pozvánky bylo upozornění, že se jako modelové představí finalisté soutěže Muž roku, kteří se budou převlékat rovnou ve výkladní skříni.

Vzhledem k tomu, že nový butik je v těsné blízkosti pražské Perlovky, kde se po večerech scházejí lehké děvy lákající klienty, nemohlo to snad pohoršit ani místní obyvatele, kteří jsou na ledacos zvyklí. Pozvaní hosté se ale nečekaně rozbujnili.

Když se skladatel Jarek Šimek (50) popral s finalistou show Big Brother Karlem "Plyšákem" Frýdem o jedny džíny a pak, aby mu je snad nikdo neukradl, si je vyzkoušel rovnou v rohu obchodu, aniž by hledal kabinku, začali jsme být poněkud v rozpacích. "Určitě si vyberu nejen tyhle džíny, ale i koženou bundu," pochvaloval si již oblečený Jarek.

Pak se ale do všeho ještě vložily přítomné ženy. Nela Slováková, vítězka show Hotel Paradise, se nejdřív bavila jen s kamarádkou Alenou, finalistkou letošní České Miss, s níž si povídala o jídle a o cvičení, přičemž si Alena stěžovala, že před finále dře denně v posilovně.

Pak ale Nele padli do oka modelové ve výkladních skříních a dovolila se, zda by si je mohla také svléknout z jejich značkových hadříků holandské firmy a podívat se zblízka na jejich dokonale vypracované svaly pouze ve slipech. A nebyla by to Kateřina Šlégrová, aby se k ní okamžitě nepřidala...

Další články

Načítám