Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ceněný hudební skladatel a milovník žen Petr Hapka (†70) v nedávném rozhovoru poodhalil roušku tajemství ohledně svých vzpomínek na bujaré večírky, kterých si v mládí užil bezpočet. A některá přiznání vám tedy rozhodně vezmou dech.

Vzpomínal hlavně na večírky, které v šedesátých letech zažil u svého přítele Jiřího Muchy. „U Muchy doma jsme chodili nazí, vyšli jsme i ven, jednou nás chytli až dole v Nerudovce. A to vám říkám jen takovou nevinnost. Nic nebylo tabu,“ přiznal Hapka Instinktu a narážel na fakt, že ve spisovatelově bytě na Hradčanském náměstí se toho tehdy mezi jeho návštěvníky dělo mnohem víc než jen shazování svršků.

Ani ve stáří si Hapka neodpírá světské radosti. Jen ženy ho totiž podle jeho slov činí ryze šťastným. „Umím se zamilovat dnes úplně stejně jako v sedmnácti. Zamilovanost je strašně krásná, vždycky jí podlehnu, když přijde,“ říká Hapka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám