Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fotbalová Sparta sice letos mistrovský titul neobhájila, ale věčně usměvavý sparťanský obránce Pavel Kadeřábek má největší životní výhru stejně doma. Už přes rok randí s misskou a sportovní reportérkou Terezou Chlebovskou (33), s níž tvoří dokonalý pár.

Nejenže je Tereza krásná, ale navíc i rozumí fotbalu a je blázen do sportu. S Pavlem často sportují i na dovolené a aktivní způsob života je jim vlastní. V zimě společně vyrazili na běžky a nedávno si zase udělali výlet na Sněžku. A samozřejmě nikoliv lanovkou, ale pěkně pěšky po svých.

„Sněžka zdolána, necítím nohy,“ okomentovala modelka snímek, na kterém pózuje společně s přítelem na vrcholku naší nejvyšší hory. Kadeřábek se samozřejmě smál od ucha k uchu, jak je ostatně jeho zvykem.

Možná, že už za pár měsíců bude Pavel Kadeřábek vtipkovat i v němčině. Vážný zájem o něj totiž projevil německý bundesligový tým Hoffenheim, což by pro talentovaného reprezentanta bylo první zahraniční angažmá. Čas na společně strávené chvilky s krásnou misskou by tak byl opět o něco menší, ale kdo ví, třeba by se za ním Chlebovská neváhala přestěhovat...

Reklama

Další články

Načítám