Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská módní značka Karen Millen se rozhodla vypátrat, který pár je v očích veřejnosti vnímán jako ten nejlépe oblékaný. Na základě analýzy, která vyhodnotila více než pět milionů příspěvků na sociálních sítích a v online vyhledávačích, se zjistilo, že v tomto směru udávají trend princ a princezna z Walesu, kteří se za svůj styl těší největšímu veřejnému uznání.

Kate (42)Williamem (41) získali skóre ‚deset z deseti‘, a tak byli korunováni nejlépe oblékaným slavným párem. Zájem o jejich módu byl totiž o neuvěřitelných 94 procent vyšší než u kteréhokoli jiného páru na světě.

Pomyslná druhá příčka pak patří Justinu Bieberovi a jeho ženě, modelce Hailey Bieber, kteří získali skóre šest z deseti. Kate s Williamem nechali daleko za sebou i Meghan Markle s princem Harrym, kteří se s výsledkem 1,5 z 10 dostali na pátou příčku. O jednu pozici lépe si vedl velmi čerstvý pár – zpěvačka Taylor Swift s hráčem amerického fotbalu Travisem Kelcem.

Mezi další dvojice, které se vešly do top 10, jsou bronzoví Kendall Jenner s Bad Bunnym, šestí jsou Harry Styles a Taylor Russell, sedmí Gigi Hadid and Cole Bennett, osmí pak Kylie Jenner a Timothée Chalamet. Victoria a David Beckhamovi překvapivě obsadili až devátou pozici a na konci seznamu nejlepších se usadili Ariana Grande a Ethan Slater.

Reklama

Další články

Načítám