Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Obrazovka neodpouští nic, natož kila navíc. To si před časem uvědomila i reportérka TopStaru Andrea Ježková. Spolu s Martinou Jandovou jsou v pořadu nejstarší a rozhodně nechtějí, aby bylo na první pohled poznat, že jim bude za rok padesát.

„S hubnutím jsem začala před rokem. Člověk si ani neuvědomí, jak plíživě ta kila přicházejí. A pak se najednou před zrcadlem vyděsí,“ svěřila nám Andrea, která zvolila oblíbenou, i když výživovými poradci na dlouhou dobu nedoporučovanou ketonovou dietu.

„Nebylo to tak hrozné, zvykla jsem si, a protože je zakázaný i veškerý alkohol, musela jsem prostě na společenských akcích odmítat i welcome drinky. Ale vyplatilo se. Celkem jsem zhubla šestnáct kilo a snažím se držet, abych to martýrium nemusela podstupovat znovu. Jen jsem musela utratit dost peněz za oblečení, všechno ze mě padalo,“ smála se blondýnka, která je matkou dvou dcer, z nichž jednu nedávno provdala. Na to ale rozhodně nevypadá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám