Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská média je nazývají nejsilnějším párem v zemi. Rob Reinaldo a jeho partnerka Vanda Pessoa, kterým je oběma 29 let, mají doslova tělo samý sval. Rodiče osmiletého Guie se v posledních týdnech připravují i na prestižní soutěž v bodybuildingu Mr a Ms Universe, kde hodlají uspět. Oba dva proto každé ráno vstávají ve 4 hodiny, aby mohli začít den cvičením a kardio-tréninkem ještě předtím, než vyrazí do práce.

Při tak vysokém výdeji energie ji musí dvojice také pravidelně doplňovat, a proto je jejich jídelníček pořádně vydatný, má 6500 kalorií denně. Skládá se z šesti porcí jídla bohatých převážně na bílkoviny.

Robovi a Vandě, kteří pracují jako osobní trenéři, se prý říká „Úžasňákovi“ podle animovaného filmu z roku 2004. Rob se stal britským šampiónem v bodybuildingu již pětkrát a říká, že Vanda je nejsilnější žena, kterou kdy poznal.

„Vanda mi byla vždycky neuvěřitelnou podporou, vaří mi i všechno mé jídlo, kterého je opravdu hodně. Začala se mnou posilovat před jedenácti lety a je skvělým partnerem pro trénink. Máme sice velký rozdíl v hmotnosti, ale ona je velmi odhodlaná a trénuje mě tvrdě. Nejlepší kondici, jakou jsem kdy měl, bylo díky cvičení s ní,“ pěl ódy na svou partnerku Rob.

S Vandou se poznal na škole v Portugalsku. Trénovat spolu začali od roku 2000, kde pobývali do roku 2004, než se přestěhovali do Anglie spolu s jejich tehdy ročním synkem Guiem. Rob touží stát se šampiónem v soutěži Mr Universe, kde minulý rok skončil třetí. Podaří se mu to díky cvičení s Vandou snad letos?

Související témata:
Nejsilnější

Reklama

Další články

Načítám