Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V březnu díky Tomáši Lachmanovi biatlonovým nadšencům neunikla žádná informace ze švédského Östersundu, odkud na ČT sport reportoval o aktuálním dění během Světového poháru v biatlonu. V nové sezóně se ale Tomáš před kamerou neobjevil a důvod je bohužel velmi smutný. Kvůli pádu za schodů si přivodil těžký úraz a údajně částečně ochrnul.

„V týmu biatlonových komentátorů se bohužel neobjeví Tomáš Lachman, který se zotavuje po těžkém úraze a jeho návrat není v této chvíli možný,“ potvrdil Super.cz Radek Konečný z tiskového oddělení ČT.

Tomáš spadl se schodů během dovolené se ženou letos v květnu. Následně ležel několik měsíců na lůžku bez hnutí a prakticky nereagoval. „V poslední době se jeho stav významně zlepšil, začal dokonce v omezené míře komunikovat i se mírně hýbat. A všichni doufáme, že pokroky bude dělat i dál,“ citoval Blesk nejmenovaný zdroj jedné z brněnských klinik.

Reklama

Další články

Načítám