Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už to rozhodně není malý kluk. Je to pár měsíců, co syn Leony Machálkové (56) vylétl z hnízda a odešel studovat do zahraničí. Zpěvačka, která je na syna Artura náležitě pyšná, je sama překvapená, jak rychle čas letí a že se z jejího syna stal už mladý muž. Ten oslavil už 20 narozeniny.

Na sociální síti se zpěvačka pochlubila nejen snímky z Arturova dětství, ale i krásným vyznáním milující maminky. „Milý Arture, včera jsi byl ještě náctiletý kluk a dnes už jsi mladý dvacetiletý muž. Roky se skutálely jako slzičky po dětských tvářích, i když Ty jsi plakal málokdy, kluku můj statečnej,“ svěřila se dojatá zpěvačka a pochlubila se fotkou Artura, který studuje design v Itálii.

Z mladíka už je dospělý muž, který se neuvěřitelně podobá svému otci, designérovi a architektovi Bořku Šípkovi (†66). „Jsem tak šťastná, že Tě mám, tolik jsme toho spolu zažili, a je moc fajn, že nám náš čas neprotekl mezi prsty jen tak. Moc dobře vím, kdo jsi a Ty určitě také, kdo jsem já, díky Tobě toho také o sobě vím mnohem víc, na spoustu věcí můžu být určitě pyšná, mnohé mne také přimělo k zamyšlení nad sebou samotnou. Láska je prostě nejvíc, je to největší síla,“ svěřila se zpěvačka, která se za synem do Itálii, kde studuje, už stihla během podzimu podívat.

„Vydala jsem se tam autem, ještě s jedním kamarádem, střídali jsme se v řízení. Synovi jsem vezla věci, které nešly zabalit do kufru. Hlavně peřiny, do teď tam spal pod nějakým prostěradlem a řekl mi, že chce české peřiny. Věci na vaření, zimní věci. On má velikost 48 boty, tak jsem mu je dovezla a přidala jsem mu i plato Plzínek, aby mohl říct kamarádům, jak to válíme v Česku,“ řekla Super.cz Machálková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám