Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen sporadicky se ve společnosti objevuje herečka Vendulka Křížová. Po módní přehlídce návrhářky Vlaďky Kouřilové jsme s ní probrali to, jak se aktuálně má, na co se těší, ale také zdravotní stav jejího bývalého manžela Oldřicha Víznera (77), s nímž má tři děti a který bojuje s Parkinsonovou chorobou.

Na módním mole se Vendulka objevila podruhé. „Absolvovala jsem to s velkou chutí a radostí, protože tady mám spoustu kolegyň a kamarádek, a užily jsme si to všechny,“ usmívala se herečka, která má stále skvělou figuru. „Přiznám se ale, že hrozně nerada někde vystupuju sama za sebe, raději se schovám za roli. Ale teď už jsem ve věku, kdy si říkám, že o nic nejde,“ svěřila se.

Pokud jde o pracovní život, aktuálně můžeme herečku vidět v seriálu ZOO, hraje i v divadle. Spokojená je i v soukromí, už teď se těší, jak bude v létě cestovat. Ať už sama, s dětmi, anebo s partnerem, s nímž se dala dohromady před více než pěti lety po rozchodu s Víznerem. „Nemáme vůbec žádné společné zájmy ani koníčky. On třeba to cestování nemá vůbec rád. Asi jsme důkazem rčení, že protiklady se přitahují,“ míní.

Zeptali jsme si jí na vztah s expartnerem, zda ho nějakým způsobem během jeho onemocnění podporuje. „Média mluví tak nějak podivně. Myslím, že se má poměrně dobře s ohledem na jeho stav. Je obklopen svými blízkými a je mu dobře. Vídají se s ním daleko víc děti než já, ale také jsem ho nedávno viděla,“ prozradila.

Reklama

Další články

Načítám