Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Posledních šest let po rozchodu s manželkou, zpěvačkou a učitelkou zpěvu Lindou Finkovou, prožil Richard Genzer (57) se speciální pedagožkou Markétou Jiránkovou. Nikdo, kdo s nimi nežil, nemůže říct, zda bylo jejich soužití stoprocentně idylické. Pár ale teď prožívá velkou krizi.

V pronajatém domě, který s nimi jeden čas vedle Markétiných dcer sdílela i Richardova dcera Viktorie, to ani nemohlo být jednoduché. Mezi rozevlátým umělcem a esotericky zaujatou psycholožkou to snad ani nešlo. Ale ani jeden z nich si to nechtěl připouštět. Chemie, emoce a láska byly na prvním místě.

A možná právě to, že si nedokázali říct všechno, co cítí, vedlo k tomu, že měl jeden z nich tendenci místo mluvení radši utéct. A ten druhý ho v tom jen podpořil, a možná ho i vyhnal. Možná z přehnané hrdosti. Nikdo neví.

Nikdo z páru v tuto chvíli netuší, zda je rozchod defitinivní. O to méně to můžeme předvídat my. "Všechno ještě ukáže čas, nemám důvod to víc komentovat," řekla Super.cz Markéta. A my věříme, že se tihle dva ježci dokáží zase jednou sejít tak, aby se bodlinami nepopíchali. Bříška přece mají oba měkká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám