Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tereza Pergnerová (49) to se slovy vždycky uměla, i proto se v minulosti stala velmi oblíbenou moderátorkou. Teď přes sociální síť vyznala lásku Jiřímu Chlebečkovi, a to i přesto, že on Instagram nemá. Potěšila tím ale své fanoušky.

Láska Terezy Pergnerové přežila mnohá životní úskalí, partneři si v minulosti dávali i pauzu, aby věděli, jestli je jejich pouto skutečně silné. Později se hovořilo o dluzích moderátorčina partnera, i to nakonec rodina ustála a zdá se, že v současné době, ač nejsou milionáři, žije se jim dobře. Terezin syn Samuel už vyletěl z rodného hnízda, pracuje jako kuchař ve čtyřhvězdičkovém hotelu v Rakousku, doma je tak už jen společná dcera páru Natálka. Tereza teď měla při příležitosti Chlebečkových narozenin potřebu říct celému světu, jak dobrým je jí partnerem.

„Post pro muže, který nemá Instagram. Muži, vše jsem Ti už řekla osobně, přesto píši i sem. Možná je to určitý druh mé degenerace, jako by skutečný prožitek nestačil, viď? Úplně Tě slyším. Je ti dnes 54 let, kus z té doby mohu jít po Tvém boku... někdy vedle, někdy za Tebou a jindy zase před Tebou, ale vždy s vědomím, že mám štěstí - Ty totiž víš, kdo jsi. Ty víš, kam patříš. Nežijeme život v luxusu, ale žijeme luxusní život. Takže... ať jsi zdráv - po těle i na duši. Ten nahoře Tě má rád,“ napsala k fotce, na které je se svou láskou v pozadí.

A od jejích přátel i fanoušků se hned začala hrnout pozitivní slova. „Krásné vyznání. Takové lidské, s duchovním přesahem,“ napsal například jeden ze sledujících. „Pokaždé se zamyslím, jak může mít někdo takový dar to ze sebe takhle krásně dostat,“ napsala jiná. „Máte obdivuhodný vztah a umíte si toho vážit. Možná jste jako každá z nás a cítíte se strašně slabá. Ale jste velmi silná žena,“ přidala se další. A takových zpráv, které Terezu musí zahřát u srdce, se objevil nespočet. Snad se na ně nakonec podíval i sám odpůrce sociálních sítí Jiří Chlebeček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám