Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tereza Maxová (52) by pro každého mohla být vzorem ženy, která celý život dřela a teď si plní své sny. Šťastná máma tří dětí sice stále pracuje, dopřává si ale také krásné zážitky. V současné době je s rodinou v Karibiku a pochlubila se fotkami z ráje.

Terezu Maxovou na akcích snad nepotkáte jinak než s úsměvem na rtech. Jak sama prozradila po oslavě svých padesátin, nastavila si mysl tak, aby se zbytečně nerozčilovala. „Když je člověku padesát, tak neřeší malichernosti a zbytečnosti, kterými se dřív trápil. Nedělá si hlavu z věcí, které nejsou důležité. V tomto věku si člověk dokáže říct ne a šetřit tak energií, které je málo,“ řekla modelka, která loni oslavila už dvaapadesáté narozeniny.

Energii ale rozhodně neztrácí a její vášní je cestování a poznávání nových míst. Peru, Madagaskar, tam všude se Tereza chtěla podívat. A teď si s rodinou nejspíš splnila další cestovatelský sen, Karibik. A pochlubila se několika fotografiemi. V západu slunce se vyfotila se svou rodinou a snímek by ihned mohla poslat jako reklamní do katalogu některé z cestovních kanceláří.

Modelka ale odhalila v bílých plavkách také svou postavu, která je stále bezchybná. A to se prý Tereza v životě nijak zvlášť nesnaží a volí přirozenost. „Mám vzor v mamince, která se vždycky promázla Niveou, chodila na sluníčko, měla přirozený pohyb, úklid, nákupy. Mám doma asi takový vzor. Snažím se tím řídit,“ řekla Super.cz s tím, že nejlepší je dobře se vyspat. A to se jí i její rodině v privátním resortu na ostrově Barbuda určitě daří.

Reklama

Další články

Načítám