Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Operní pěvkyně Tereza Mátlová (48) pohubla a je to zatraceně znát. Super.cz prozradila, že má dole deset kilogramů. „Je to změna stravy, ale také nestíhám. Když jsem v zápřahu, nemám na nic čas. Mám psa, chodím ven, nestíhám jíst,“ řekla Super.cz Tereza.

„Docela mi to vyhovuje. Mám dole asi deset kilo. Říkám si, jaká jsem byla tlusťoška. Pořád mi něco není. Je ale příjemnější, že si člověk vezme věci, které jsem dávno chtěla dát Emilce. Je to skvělý,“ usmála se zpěvačka na výročí casina ve Vestci.

„Mám to dole za docela krátkou dobu. Nejsem v životě ale striktní dietář, miluju oříšky na noc. Věci, které by člověk, když si chce držet linii, neměl jíst. Ale také mám ráda lehkou stravu, saláty. Pozdě snídám, ale i pozdě večeřím,“ upřesnila ke stravě.

Musí si nyní ovšem dávat pozor na obličej. „Už mi není dvacet a i ten obličej dostává na frak. Hydratace, člověk musí víc investovat do kosmetiky a procedur,“ dodala Mátlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám