Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už se jako všichni kolegové těší do divadla. O to víc, že si opět zahraje s maminkou Carmen Mayerovou. "Byla jsem zvědavá, čím budu v divadle začínat a je to 17. června právě to naše představení z knih Betty Mac Donaldové ve Viole, které už hrajeme sedmnáct nebo osmnáct let," řekla Super.cz Tereza Kostková (47).

"Drnčí telefony, lidi se vrací k odloženým projektům, pomaloučku začíná být rušněji. Od července už to vypadá hezky, to máme samé venkovní divadelní scény. Ale zatím je předčasné jásat. Budu ráda, až budu stát na jevišti, takže nebudeme předbíhat," dodala Tereza, kterou jsme po roce potkali na společenské akci.

Její radost z rozvolnění naopak úplně nesdílí syn Tonda, který se musel vrátit do školy. "Ten rád není. Ta distanční výuka mu docela vyhovovala a teď nastalo to, že učitelé potřebují známky, nějaká čísla, zjistit, co kdo ví a neví a v jakém stavu se nachází vzdělanost našich dětí. Každý předmět si navalil spoustu věcí a na ty děti to teď dolehlo," připustila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám