Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Marie Málková, která hrála hlavní ženskou roli ve filmu Fotograf na motivy životního příběhu Jana Saudka, je těhotná.

Radostnou novinku propálila na sociálních sítích herečka Tereza Kostková (47).

„Vítej, Tyno, v partě. Včera předvedla luxusní vstoupení do role a hry, za těhotnou Mášu naší milou. Velká a těžká role – byla bezchybná. Přijďte – krásná hra, milujeme ji,“ uvedla Tereza ke skupinové fotografii z Komorního divadla Kalich, kde se bude v inscenaci Čas pod psa na nějakou dobu alternovat Kristýna Frejová (52) s těhotnou Mášou Málkovou.

Při příležitosti premiéry zmíněného filmu Fotograf v roce 2015 nám Máša prozradila, co jí ve vztazích vadí.

„Asi nejhorší je, když mi někdo bere svobodu a nerespektuje mne. Snaží se vás předělat k obrazu svému, abyste vyhovovala. Člověk by měl v partnerském vztahu tolerovat to, že vedle sebe rostete, že to nebude stejný člověk, kterého jste potkali ze začátku. Vyvíjíte se a vaše cesty se mohou rozdělit. Podle mne je hezké, že vedle sebe po pár letech nemám toho, koho jsem potkala,“ prozradila Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám