Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Legendární herečka Goldie Hawn se až dodnes snaží udržet si cvičením a péčí o sebe mladistvější vzhled. A jak se zdá, stejně k životu přistupuje její dcera Kate Hudson (45). Někteří lidé ale mají pocit, že to přehání s úpravami zevnějšku.

Kate Hudson je vyhledávanou herečkou a k této profesi samozřejmě patří i to, že se umělci snaží dobře vypadat. Někteří stárnou s noblesou a raději volí přirozenou cestu, jiní si nechávají pomoci od odborníků. Dcera Goldie Hawn už před lety přiznala operaci nosu a zvětšení prsou. Je tak pravděpodobné, že se do odborných rukou svěřuje i teď. Jako maminka tří dětí sice vypadá výborně, někteří lidé ale mají v poslední době pocit, že už to se zákroky trochu přehání.

Paparazzi herečku vyfotili během pauzy při natáčení filmu Shell v Los Angeles. V thrilleru by se měla objevit po boku Elisabeth Moss nebo dcery Cindy Crawford Kaiy Gerber. Kate vyšla ze svého přívěsu sice nalíčená, oblečení ovšem měla dost ležérní. Pauzu si vychutnávala v teplákách a volném svetru, což je proti jejímu vzezření na společenských akcích, kam se ladí do posledního detailu, velká změna. Lidé ale mají pocit, že právě její obličej je tím, co prochází největší proměnou.

„V současné době vypadá trochu nafouknutě,“ myslí si jeden čtenář magazínu Daily Mail a jiní mu přizvukují. „Výplně způsobují, že její obličej vypadá nepřirozeně,“ píše druhý. „Ona snad snědla včelu?“ dobírá si herečku třetí a jiný píše, že vypadá „spíš na 64 než 44“. Kate by se tak možná měla zamyslet nad tím, jestli si na úkor možných zákroků raději nezachovat svůj přirozený půvab, který je určitě jedním z důvodů, proč je velmi obsazovanou herečkou, a také, proč má na účtu na sociální síti téměř osmnáct milionů sledujících.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám