Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před lety to zkoušely v soutěži krásy, teď zamířily na jeviště. V novém muzikálu Sladké mámení aneb Kvítek mandragory se rozhodně bude na co koukat. Tanečnice a zpěvačky, které se v představení objeví, rozhodně neztrácejí na půvabu a hned dvě z nich získaly korunku krásy.

Zpěvu se Eliška Bučková (34) věnuje už několik let. Poslední roky vystupuje se svou kapelou a s muzikálem má také mnohaleté zkušenosti. V představení Kvítek mandragory si před pár lety zahrála jednu z krásek z uskupení Dream Girls a nyní na nabídku kývla znovu. Na jevišti se poprvé setká se svou kolegyní z přehlídkových mol Andreou Kalousovou (27).

Ta si stejně jako Eliška prošla soutěží krásy, ale zpěv je u ní v posledních letech na prvním místě. Po účasti ve Tváři tak kývla na první roli v životě. V soutěži krásy to zkoušela také tanečnice Tereza Lojkásková. Ta se divákům zapsala do paměti ale především svou účastí v soutěži Love Island.

V uskupení Dream Girls se v muzikálu objeví také herečka Aneta Vrzalová. Bývalka Vojty Drahokoupila patří v muzikálu už k ostříleným herečkám. Stejně tak jako Nelly Řehořová, která bude v Brně, kde se muzikál Sladké mámení odehraje, vystupovat poprvé.

Vedle nich se na jevišti objeví také ostřílené profesionálky jako Yvetta Blanarovičová, Ivana Jirešová nebo Michaela Nosková, které nechyběly ani na tiskové konferenci. Jak to přítomným dámám slušelo, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám