Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdejší vrcholová tenistka Caroline Wozniacki (30) oznámila, že čeká první dítě. S manželem Davidem Leem (37) budou mít holčičku, narodit se má v červnu.

O těhotenství tenistka informovala fotkou, na které je hračka, botičky, snímky z ultrazvuku a tabule s nápisem, že ‚holčička se narodí v červnu 2021‘.

I když na ní jiný stav zatím není příliš znát, pár jejích fanoušků si všimlo, že na čerstvě sdíleném snímku v bikinách Caroline chybí její pověstný „pekáč buchet“.

„Vždycky byla extrémně vysekaná, takže tuším, že můžeme vidět malinké těhotenské bříško, když se zaměříte na podbřišek,“ uvedl jeden z fanoušků a další se přidávali. Pár dní nato se objevilo oznámení.

Vztah Wozniacki a Lee potvrdili před čtyřmi roky, na Valentýna 2017. V listopadu téhož roku oznámili zásnuby, svatbu měli v červnu 2019.

V lednu 2020 Caroline ukončila profesní kariéru. Jedním z uvedených důvodů bylo právě i to, že s manželem chtějí založit rodinu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám