Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lukáš Rosol se rozhodl, že kvůli porodu své lásky, moderátorky Michaely Ochotské (39), neodletí v lednu na grandslamový turnaj do Austrálie. A přijde tak o pořádně tučnou sumičku. I kdyby prohrál v prvním kole dvouhry a čtyřhry, odvezl by si milión korun.

"Na Australian Open neodletím. Domlouvali jsme se na tom s Míšou. Ona chtěla, abych byl u porodu, a i já jsem tomu nakloněný. Nebudu moct být nápomocný, ale je to velká opora pro ženu," řekl Super.cz Rosol.

Míša za dva dny oslaví 30. narozeniny. Největším dárkem je určitě syn, který se narodí v lednu. "Dárek už dostala, sama ho určitě prozradí. Dostane ještě nějaké květiny a knížku. Tu jí dávám často, ráda čte a za to jsem rád. Miminko je dárek na další rok. Doufejme, že nebude extra předčasně. Moc se těšíme," upřesňuje 31. nejlepší tenista světa.

"Byla to náročná sezóna, teď ke konci roku jsme s Míšou trávili víc času spolu. Užíváme si to moc. Vím, že se mi bude hodně špatně v lednu odjíždět na další turnaje," říká Lukáš.

Ochotská se synem minimálně půl roku po porodu s Rosolem cestovat po turnajích nebudou. "Míša a malý budou určitě cestovat, ale až asi od léta, něco nenáročného, bude to spíš v Evropě. První půlku roku budu určitě s trenérem cestovat sám," dodal Rosol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám