Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tenista Lukáš Rosol (38) se už brzy stane dvojnásobným tatínkem. S manželkou Petrou očekává narození prvního společného potomka.

Petra Rosolová se v pokročilém stupni těhotenství objevila na křtu knihy Ženy za zády, která je postavena na rozhovorech s protějšky známých sportovců. Jednou z nich je i ona. Tenista Lukáš Rosol ale na křtu chyběl, protože byl pracovně v zahraničí.

S výchovou dětí už má Rosol zkušenosti, protože má z předchozího manželství s bývalou moderátorkou Michaelou Ochotskou (39) osmiletého syna Andrého. S manželkou Petrou je dohromady pojí i to, že mají blízký vztah k tenisu. Petra tenis nejprve aktivně hrála, později i trénovala.

S Lukášem se tedy znala ještě v době, kdy spolu nechodili. Jiskra mezi nimi přeskočila v roce 2017, o rok později už se rozvedený Rosol opět ženil, a jak je vidět, po boku blondýnky Petry (známé také pod dívčím příjmením Kubinová) jim to natolik klape, že se těší na vytouženého potomka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám