Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani dechberoucí dekolt Nicole Scherzinger (45) neodpoutal pozornost od její tváře, která se podle názorů spousty lidí mění k nepoznání. Na zpěvačku ve čtvrtek večer po jejím vystoupení před divadlem Savoy na West Endu čekali fanoušci a Nicole byla ještě po svém úspěchu plná euforie.

Scherzinger aktuálně vystupuje ve zbrusu novém zpracování ikonického muzikálu Andrewa Lloyd Webbera Sunset Boulevard. Havajská rodačka v něm ztvárňuje hlavní roli Normy Desmond – fiktivní postavu bývalé velké hvězdy němého filmu, která se snaží o velký comeback i ve filmech s mluveným slovem.

Zatímco na divadelních prknech předvedla Nicole naplno svůj pěvecký, pohybový i herecký talent, v odvážném topu po skončení představení odhalila své přednosti. To pochopitelně neušlo jejím příznivcům, mnozí si ovšem všimli i jejích změn ve tváři a výrazu, což přisuzují zpěvaččině zálibě v nejrůznějších úpravách.

„Už má příliš mnoho operací, kdysi bývala přirozeně hezká.“ Či: „Radši by se měla starat o všechen ten plast, který se jí začne rozpadat.“ Anebo: „Ty vyplněné tváře a klaunské obočí vypadají děsivě,“ znějí některé z komentářů.

Stále se ale najde spousta těch, kteří zpěvačku bezmezně obdivují: „Tenhle závod Lewis Hamilton prohrál, je prostě úchvatná.“ Nebo: „Není divu, že se její přítel pořád tak usmívá, když s ním každou noc usíná.“

Reklama

Další články

Načítám