Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen těžko uvěřitelné vystoupení zažila v neděli porota a diváci soutěže Britain’s Got Talent. Před jejich zraky se objevila mladá žena jménem Lorna Bliss zahalená do dlouhého černého svetru, která se rozhodla hodně odvážně imitovat zpěvačku Britney Spears (42). S prvními tóny hitu Toxic, který se Bliss snažila nepříliš povedeně  také odzpívat, odhodila svetr a začala tančit pouze v titěrných tangách a blyštivých samolepkách, které zakrývaly její bradavky.

Nesoudná Lorna se po chvilce vrhla směrem k porotě, kde svou přítomností jako prvního „obšťastnila“ Davida Hasselhoffa, kterému klepala svým pozadím po zádech. Pořádný průšvih však Bliss způsobila porotkyni Amandě Holden. Tu totiž po vzoru slavného polibku Britney Spears a Madonny z jubilejního dvacátého předávání cen MTV políbila také. Podle britského deníku Daily Mail však Amanda dostala po chvíli natolik silnou alergickou reakci, že se musela s napuchlými rty a nosem odporoučet do zákulisí a natáčení celé show muselo být na pár minut zastaveno. Nakonec se ještě blonďatá diva válela po stole porotců a zmačkala jim papíry s poznámkami.

Čtyřicetiletá zpěvačka poté na svůj Twitter napsala: „Měla plné rty a já dostala pusu z části i na nos. Nakonec jsme museli na pět minut zastavit show, protože mi nos pořádně opuchl.“

Když se Lorna dozvěděla, co svým polibkem způsobila, pro Daily Star uvedla: „Je mi líto, co se Amandě stalo. Políbila jsem ji prostě proto, že byla nejatraktivnějším článkem poroty.“

Třicetiletou ženu, kterou již údajně stály kosmetické úpravy po vzoru Britney neuvěřitelných 3,5 milionu, nakonec všichni tři porotci „vybzučeli“, čímž jí dali najevo, že se do dalších kol rozhodně nepodívá.

Reklama

Další články

Načítám