Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podle společenského serveru TMZ si modelka Amber Rose (29) vzala snoubence Wiz Khalifu (25). Dvojice tak nejspíš udělala těsně před porodem jejich prvorozeného dítěte, které má přijít na svět každým dnem. Bližší informace o datu či místě konání svatby však nejsou známé.

Nad celou informací se však vznáší opar nejasností, jelikož obřad by musel proběhnout tajně a to se příliš k medializaci milující Amber nehodí. Ovšem skutečnosti, že jsou nastávající rodiče již svoji, nasvědčuje i to, že Amber v nedávném rozhovoru pro TMZ o svém rapperovi hovořila jako o manželovi.

„Můj manžel miluje želvy Ninja,“ prozradila Amber poté, co jí paparazzi dal zmrzlinu ve tvaru oblíbené kreslené bojovné želvy. Její slova potvrzuje i to, že Wiz Khalifa má dokonce jednoho Ninju vytetovaného na noze.

V listopadu 2012 se nechal Khalifa slyšel, že si Amber vezme během pár týdnů, nakonec ale své stanovisko změnil a uvedl, že se svatba bude konat až po porodu dítěte.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám