Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda britského Love Islandu Maura Higgins (31) si čtvrteční udílení televizních cen National Television Awards celkem užila. Rozhodně si tedy užívala pozornost, kterou jí přítomní věnovali. V outfitu, jejž vynesla, rozhodně nešla přehlédnout.

Upnutý bílý model značky Monot byl vepředu vykrojený a odhaloval její dokonalou figuru a ploché bříško. Originálním střihem v kombinaci s perfektním tělem na sebe strhla veškerou pozornost.

Před Wembley Arenou, kde se akce konala, pak Maura ochotně pózovala s čekajícími fanoušky, kteří se dožadovali společných selfie. Fotku se sexy televizní hvězdou si nemohli nechat ujít. Oblíbená účastnice Love Islandu se snaží zůstat nohama na zemi a být laskavá.

Což dokazují i události ze září, kdy se zastala vlastního synovce. Když se dozvěděla, že ho ve škole šikanují, druhý den se ho vydala před školu vyzvednout. Školáci se mohli z televizní hvězdy pominout a dělali psí kusy, aby ji v autě aspoň zahlédli. Něco nám říká, že s takovou tetou si na chlapce ve škole už jen tak někdo netroufne.

Reklama

Další články

Načítám