Hlavní obsah
Článek

Má sex-appealu, že nemusí ukázat skoro ani kus kůže, a přesto jsou z ní chlapi paf! Moderátorka erotického pořadu Štěpánka Decastelo (45) nafotila na začátku těhotenství snímky, na kterých je vidět její ženské půvaby, zato bříško jako by skoro ani nerostlo (a to přitom roste). Mrkněte sami!

„Chtěla jsem fotky ještě v době, kdy to na mně nebylo vidět. Propadala jsem panice, že zase jako při prvním těhotenství naberu osmadvacet kilogramů, ale kupodivu nepřibírám, spíš hubnu. Mám bohužel zvracecí období, takže se na WC plazím po čtyřech. Přítel mě hlídá, abych vůbec něco jedla, protože mám ke všemu odpor. A v těch vedrech jsem třeba už tři dny neviděla svoje kotníky. Je to teď trochu hrůza, ale bude to stát za to,“ řekla nám Štěpánka.

Ještě před porodem si jako vzpomínku nechá udělat pár dalších fotek. „Určitě ale nebudu na klasické mateřské. I při prvním šestinedělí jsem měla syna s chůvou v kanceláři. Teď kromě erotického pořadu točím další dva, které nemají se sexem moc společného. Nějak se mi to sešlo, ale jsem ráda. Bude to příjemná změna,“ těší se zrzka Decastelo.

Reklama

Další články

Načítám