Hlavní obsah
Článek

Tak tohle se Brooks Nader určitě líbit nebude. Modelka, která před čtyřmi lety vyhrála plavkovou soutěž slavného časopisu, se právě teď předvedla v bikinách na pláži. Lidem se ale její vizáž příliš nezamlouvá.

Brooks si šla za svým snem a jako neznámá dívka z Louisiany v roce 2019 vyhrála Swim Search časopisu Sports Illustrated. To ji rázem vystřelilo ke hvězdám a před rokem se objevila i na obálce slavného časopisu. A nedávno zaujala na oslavě vydání nového čísla, kam přišla v síťovaných šatech.

Kdo byl ale zvědavý na to, jak Brooks vypadá v bikinách, ten si teď může prohlédnout její křivky, které ukázala na Miami Beach na Floridě. Brooks nasadila kovbojský klobouk a své tělo předvedla v titěrných plavkách, které zahalily jen to nejnutnější. Přesto, že jsou její tvary na první pohled skutečně výstavní, lidé modelku hromadou lichotek rozhodně nezahrnuli. Naopak, zdá se jim, že Brooks rozhodně nevypadá na svůj věk, tedy 27 let.

„Je jí 27? Ou, myslel jsem, že je jí 50. Gravitace není její přítel,“ „27? Tipoval bych starší, možná mezi čtyřiceti a padesáti,“ „Proč pětadvacetiletí lidé vypadají jako pětapadesátiletí,“ nebo „Myslel jsem, že je to padesátiletá vyhladovělá hollywoodská hvězda.“ To jsou komentáře pod článkem v Daily Mailu.

Lidé sice ke slavné plavkové královně nejsou příliš shovívaví, nějaký ten obdivovatel jejích křivek se ale snad najde. Brooks totiž nedávno potvrdila rozchod se svým manželem, se kterým si řekla „ano“ v roce 2019, tedy v době, kdy se jí začal plnit její kariérní sen.

Související témata:
Brooks Nader

Další články

Načítám