Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni charismatická Sophia Maria Osako (19) získala titul Miss Grand International. Díky svým kořenům je mezi ostatními kráskami k nepřehlédnutí. Maminka je Češka a tatínek Japonec. Nyní Sophia Maria zapózovala během jednoho focení právě s maminkou a všem bylo jasné, po tom tmavovláska získala výstavní křivky.

Její maminka Zuzana Osako byla úspěšnou modelkou a nyní je uznávanou módní návrhářkou. Sophia je velmi ráda, že postavu podědila po ní. „Maminka byla odmalička modelka, tak mám radost, že mám její geny, ale samozřejmě dodržuji dietu a chodím každý den na dlouhé procházky a chodím do fitka,“ prozradila s úsměvem během rozhovoru pro Super.cz, který probíhal na jedné pražské klinice krásy.

Focení s maminkou si mladá modelka, které letos bude dvacet let, nemůže vynachválit. „Já hodně ráda fotím s maminkou, protože já na ni vždy koukala jako na bohyni a jako na nejkrásnějšího člověka na světě. Fotit s ní je zábavné a cítím se příjemně, protože mi říká dokola, že jsem krásná, “svěřila se Sophia Maria.

Mimo modelingu má také hudební plány. „Začala jsem s hudbou. V Tokiu jsem natáčela video k písni Shopping in Tokio v angličtině. Můžete se na to těšit. Půjde to ven asi příští měsíc,“ dodala. A pozor pánové, během focení nám Sophia přiznala, že je nezadaná. Máte tak šanci, že třeba právě vy budete jednou jejím panem Božským.

Další články

Načítám