Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejmladší finalistkou Miss Czech Republic je Kateřina Zálišová, která má číslo 3. Čerstvě plnoletá brunetka je v takové soutěži poprvé a vlastně ani neví, co ji to napadlo, se přihlásit. "Moje jediná zkušenost z modelingu je se školou, kdy jsme jeli do New Yorku a tam předváděli svoje kousky," vyprávěla.

Katka totiž studuje oděvní školu, takže zná modeling spíš z druhé strany. "Zatím se zkouším prezentovat jako návrhářka," usmívala se mladičká studentka. Tu podporuje v jejím rozhodnutí vyzkoušet všechno, co se nabízí, její maminka. "Jsem jí za to hrozně vděčná," řekla Super.cz.

Otcovskou náruč Katka nezná. "Otec se k nám nehlásí. Nikdy jsem ho neviděla a od narození žiju jenom s mamkou a donedávna ještě s bráchou," svěřila svůj smutný životní příběh. Kdyby se jí táta ozval teď, když by ji viděl například v naší reportáži, šanci by mu už dát nechtěla. "Měl by smůlu, neodpustila bych mu to," uzavřela.

Související témata:

Další články

Načítám