Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co je to za modelku? Tuhle otázku si kladli diváci při předávání cen Thálie, když se na začátku show ze stropu Národního divadla snesla ve zlatém voze v průsvitné róbě dáma, ztvárňující divadelní múzu Thálii. "Myslel jsem, že je to jedna z dívek, které se v akrobatických výstupech objevují na slavnostním ceremoniálu karlovarského festivalu," svěřil Super.cz jeden z přítomných kritiků.

Až podle hlasu publikum zjistilo, že éterická bytost na jevišti je herečka Taťjana Medvecká, která v listopadu oslaví šedesátiny. Z hlediště vypadala skutečně na dvacet. "Divadelní osvětlení a líčení je k ženám mého věku velmi milosrdné," smála se Medvecká. "Teď mne ale vidíte ve skutečnosti," dodala při rozhovoru se Super.cz.

Svoji neuvěřitelně štíhlou postavu připisuje tomu, že má hodně práce v divadle. A sama dobře ví, že omládla také díky blond vlasům. "Mám je už tři roky, z doby, kdy jsem měla nastoupit do StarDance," vyprávěla.

"Moje kamarádka doktorka se na mne podívala kritickým zrakem a řekla mi, že se sebou musím něco udělat, abych nějak vypadala. Poslala mne ke kadeřnici a od té doby jsem blond. A jsem spokojená," dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám