Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejprve v kamenném Divadle Kalich a poté i na jeho letní scéně čeká herečku Taťjanu Medveckou premiéra v hlavní roli komedie Návštěva na zabití. Obsah prozrazovat nebudeme, ale tématem je i to, že nemůžeme věřit všemu, co se objeví na internetu.

Samotnou herečku sociální sítě míjejí, ale internet nezatracuje. „Nemám Facebook, nepíšu na Twitter. Toho jsem ušetřená a vůbec mi to neschází. Nikdy jsem to nezkusila stejně jako kouření, takže nevím, o co přicházím. A podle toho, kolik tomu lidé věnují času, ani bych nevěděla, kde bych ho brala,“ míní Medvecká.

„Jistou závislost na internetu mám, ale na informacích obecného rázu. Nezajímá mě, jestli měl někdo k obědu bažanta na víně, ale neustále kontroluji, co se zase odehrálo v tom našem světě. Takže sleduji věci zpravodajského charakteru,“ vysvětlila.

Naštěstí ji míjejí i podvody, které se v poslední době na internetu rozmohly, stejně jako dezinformační kanály, které by prý ani nevěděla, jak najít. „Ale v jedné z mých replik ve hře zazní, že když je něco napsáno na internetu, nemusí to být pravda. Já se snažím vycházet z dostupných zdrojů, kterým věřím,“ upřesnila.

Odmítá i telefonické „výhodné“ nabídky, jednou ovšem na špek skočila. To bylo ale v reálném životě. „U dveří mi zazvonil pán, který nabízel předražené hrnce. I na naléhání maminky jsem podlehla. Mám je sice dodnes, ale furt se v nich všechno připaluje a nestojí za nic,“ vyprávěla herečka.

Reklama

Další články

Načítám