Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Tatiana Dyková (45) promluvila o náročném natáčení filmu Aristokratka ve varu. Během natáčení byla šílená zima. Na tu se ale herečka včas připravila.

„Teď jsem se těšila. Říkala jsem si, že jsem odpočatá, znám prostředí, kde budeme natáčet. Vím, že se musím začít otužovat, protože na tom zámku je hrozná zima, to jsem dělala. Byla jsem na to připravená a bylo to fajn,“ řekla Super.cz o druhém pokračování Aristokratky.

Herečka se začala otužovat. Nerada o tom ale mluví, protože má pocit, že už o tom mluví úplně všichni. „My máme svůj rybník na Šumavě. Tam Vojta jde, vezme sekerku, udělá díru v rybníku a oba se do toho posadíme. Tak jsem to dělala celou minulou zimu a teď před svátky jsme zase byli. Je to naše úchylka. Jakmile se tam vyspíme, v župánku a papučkách se jdeme ráno otužovat,“ prozrazuje.

„Miluju tu iluzi filmu. Moje role Vivien má krásný kostýmky, je hezky oblečená. Kdyby divák viděl, co je od pasu dolů, kdy to není v záběru… Jsou to hucule a jégrovky. Ten film je prostě jeden velkej podvod,“ směje se herečka.

Natáčení si moc užila. Jak sama říká, výrazně lépe než natáčení Poslední aristokratky. „S touto partou probíhalo spoustu veselých dnů. Já se na to těšila. Jedničku jsem točila hodně unavená a tam se zrodila moje myšlenka, že si dám roční pauzu, kterou jsem pak vyhlásila. Nebyla jsem úplně ve formě,“ vysvětlila Dyková.

Reklama

Další články

Načítám