Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Taťána Kuchařová (36) je na vánoční svátky už téměř připravená. Letos se dokonce učila také péct a vařit pod odborným, ale také hvězdným dohledem.

„Nedávno jsem začala péct i vařit. I když jsem měla dřív s vařením spíš spojený jen apetit a jméno, tak jsem spolupracovala s Mirkou Van Gils. Mirka byla tak zlatá, že mě učila péct a vařit. Pekly jsme muffiny a linecké. Takže ano, já už napečeno mám, přátelé,“ svěřila se Taťána pro Super.cz, s tím, že už i její bydlení má tu správnou vánoční atmosféru.

„Doma už to mám i trošku vánoční. Mám ráda výzdoby, věnce a miluju květiny, které si nechávám pravidelně podle období dovážet. Takže já už doma Vánoce mám,“ řekla česká modelka, podnikatelka, ale také zakladatelka nadace Krása pomoci během vánočního setkání, kde nechyběly ani její vlastní produkty.

Pokud jde o vánoční svátky, tak je bude trávit po boku nejbližších a s vypnutým telefonem.

„Na Vánoce se těším obrovsky. Bude to české, chalupářské a vypadá to, že budeme mít i bílé Vánoce. Těším se na obyčejné a normální věci, že budu s rodinou, přáteli, a doma už to mám i trošku vánoční. Budu mít vypnutý telefon a přeji si klid, jen ty nostalgicky krásné věci, které si pamatuji z dětství, pohádky, cukroví a procházky. Takovou tu českou krásu,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám