Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka Tara Reid oslavila ve středu večer v celebritami vyhledávaném hollywoodském podniku Craig’s své již 48. narozeniny. Přestože by jí dva roky do padesátky možná leckdo nehádal, kdysi úspěšná herečka by jistě mohla vypadat ještě daleko lépe, kdyby nějaké to kilo přibrala…

Bývalá hvězda komediální série Prci, prci, prcičky nebo poněkud bláznivého hororu Žralokonádo, kde se objevila po boku Iana Zieringa, byla v lesklých minišatech rozhodně nepřehlédnutelná a pozornost širokého okolí si užívala naplno. Z jakého důvodu na herečku všichni zírali, už necháme na uvážení každého.

Jasné je, že Tařin o sedm let mladší přítel Nathan Montpetit-Howar, jenž je majitel nahrávací společnosti, se vedle své partnerky dmul pýchou. Randí spolu již čtyři roky a přemýšlejí, že by se spolu přestěhovali na Floridu.

Herečka se dokonce ještě loni nevzdávala ani myšlenky, že by společně počali potomka. „Rozhodně nikdy neříkej nikdy. Určitě je to možné. Ale zrovna teď se snažíme rozhodnout, kde budeme bydlet, kde skutečně zapustíme kořeny. Až se tak stane, pak pravděpodobně půjdeme na další úroveň vztahu,“ prozradila herečka magazínu In Touch.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám