Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tanečnice Katarína Jakeš Štumpfová, která soutěžila ve StarDance 2015 po boku Leoše Mareše (48), přivedla na svět svého druhého potomka. S manželem Borisem přivítali na svět v roce 2019 dceru Izabelu, podruhé se dočkali syna.

Krásná blondýnka se tanci nevyhýbala ani těsně před porodem. Dokonce se tanečním dováděním snažila vyvolat porod. „Rituální vyvolávací tanec,“ napsala k jednomu z příspěvků, kdy byla ve 41. týdnu těhotenství. „Slyšela jsem, že jive je ten správný tanec pro líné chlapečky v bříšku,“ napsala k dalšímu s úsměvem. A za pár dní už měla svůj uzlíček lásky na světě.

„Včera večer se narodil náš Bruno! Oba jsme v pořádku, byl to mega zážitek a já se těším na naši společnou cestu životem,“ napsala Katarína 25. července na své sociální sítě k fotografii z nemocničního lůžka, na které s úsměvem na tváři drží svůj malý poklad.

„Gratulace obrovská,“ napsal k fotografii tanečník Jan Onder. „Srdečně gratulujeme a přejeme hodně zdraví,“ uvedla fanynka. „Gratuluji, jméno Bruno se mi také velmi líbí,“ uvedl příznivec k příspěvku, kde se rázem objevilo stovky milých vzkazů. "Děkuji za všechny gratulace. Jsem velmi šťastná," vzkázala dvojnásobná maminka hromadně všem známým i fanouškům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám