Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po úspěchu první řady se tvůrci minisérie Iveta pustili do pokračování. Proměny umělců ve známé muzikanty byly zatím neuvěřitelné. Tvůrci nyní odhalili dalšího zpěváka, který se v seriálu objeví a zahraje si samotného Slavíka Karla Gotta (†80).

Menší roli v druhé řadě seriálu získal zpěvák a hudebník Ondřej Ruml. „V pokračování minisérie Iveta ztvárním v malé epizodní roli legendárního českého zpěváka Karla Gotta,“ svěřil se hudebník, který je z příležitosti, kterou dostal, nadšený.

„Jsem moc rád, že jsem tuto možnost dostal a zahraji si se Sašou Rašilovem, který ztvární Karla Svobodu, a Ondřejem Brzobohatým, který hraje Ladislava Štaidla. Nabídkou jsem byl poctěn, ale víc v tuto chvíli nemůžu prozradit,“ svěřil se Ondřej Ruml k natáčení, které je v plném proudu.

Druhá řada bude mapovat kariéru zesnulé zpěvačky v období devadesátých let behem doby, kdy tvořila pár s Ladislavem Štaidlem, přivedla na svět syna Artura a po mateřské pauze se vrátila ke zpěvu a zažila období svého kariérního vrcholu. Pokračování minisére Iveta se diváci dočkají na Voyo během první půlky příštího roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám