Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Šafářová (37) a Tomáš Plekanec (41) mají skutečně báječné léto. Po dovolených u moře si zaletěli také do Kanady, kde si užívají sportu, přírody a sálá z nich rodinná pohoda.

Manželé Plekancovi nejsou z lidí, kteří by seděli doma v křesílku a četli noviny. Dva sportovci vyrážejí za hranice, kdykoliv je to jen možné. Tohle léto už byli na slunném Zakynthosu a pak společně s dětmi obdivovali krásy Madeiry. A nedávno se dokonce rozhodli odletět za velkou louži. Před dvěma týdny bývalá tenistka sdílela fotografie z Bostonu a teď je rodina v Kanadě a opět nechala své fanoušky nahlédnout na okamžiky jejich rodinného štěstí.

Úvodní fotka, kterou nejspíš fotil Tomáš, ukazuje rodinu na terase a je skutečně jako vystřižená z magazínu. Další snímek pak dokazuje, že Plekancovi nevynechali ani sportovní zážitek, v Montrealu a Torontu se právě teď odehrává tenisový turnaj National Bank Open.

Do přírody se pak všichni vydali ve středisku Mont-Tremblant a jeho okolí. A nechyběla ani setkání s přáteli. „Božínku, vy jste tak krásná rodina, strašně ráda vás sleduju,“ napsala ke snímkům jedna sledující. „Na Vaši rodinu se strašně moc hezky kouká, srší z Vás štěstí, energie, pozitivita. Prostě nabíjecí fotky!“ přidala se jiná. Je vidět, že Plekancovi se mají opravdu hezky a štěstí, které z nich září, vidí i jejich fanoušci. Tak uvidíme, kam se rodina vydá příště.

Reklama

Další články

Načítám