Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na premiéře filmu Němá tajemství, v němž ztvárňuje jednu z hlavních rolí, na první pohled opět zaujala vychytaným outfitem. Přitom nebyl úplně nový. Také herečka Jana Plodková (42)jede v udržitelnosti, což nemusí znamenat, že si znovu oblékne kompletní outfit, který už vynesla.

"Sukně byla součástí kompletu, který jsem oblékla na zahajovací ceremoniál na karlovarském filmovém festivalu. A s návrhářkou Zuzanou Kubíčkovou jsme si říkaly, že by byla škoda ji ještě nevyužít. Takže už tehdy jsem myslela na tuhle premiéru," vysvětlila herečka, která nápadnou sukni tentokrát místo topu doplnila bílou halenkou.

Film Němá tajemství řeší problém afázie, kterou trpí například Bruce Willis (69). "Sama jsem před přečtením scénáře o afázii neměla žádné ponětí. Myslím, že může více rozšířit povědomí o této nemoci. Že když třeba vidíme na ulici někoho, kdo se tak zvláštně klátí, sune a špatně mluví, nemusí to nutně znamenat, že je pod drogami nebo pod vlivem alkoholu, ale může to být afatik," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám