Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blíží se třetí adventní víkend a to je čas podívat se na to, jaké vánoční stromky dominují často luxusním domům celebrit. Čí obývací pokoj září nejvíc a kdo naopak volí skromnější, ale možná krásnější zdobení?

Na tradice rozhodně nedá dopustit Eva Herzigová (51). U ní doma nesmí chybět přiměřený vánoční stromek, který je vkusně laděn jen do několika barev. Na tomto převládá červená a bílá. U stromku pak nesmí chybět manžel, který doladí tu pravou sváteční pohodu.

Foto: Profimedia.cz
Eva Herzigová

Jessica Simpson (43) ani nemohla stromek ukázat celý, protože zabírá celá dvě patra domu. Je vidět, že rodina si dala záležet hlavně na koulích, kterých je na stromku ohromné množství. Zajímavý je i detail sněhu pod stromem.

Foto: Profimedia.cz
Jessica Simpson

Jennifer Lopez (54) je perfekcionistka, a tak je jasné, že i její vánoční stromek musí být dokonalý. Letos ho vyladila celý do zlata, se spoustou koulí, šišek a ozdob. A aby bylo všechno dokonalé, sladila ke stromku i svůj outfit.

Foto: Profimedia.cz
Jennifer Lopez

Nekorunovanou královnou Vánoc je jistě Mariah Carey (55), a tak se musíme podívat i k ní. Na fotce s kamarádem je vidět, že i ona volí na stromku decentní barvy a celý září ve zlaté a bílé. Samotná zpěvačka ale bude celé Vánoce nosit oblíbenou červenou barvu.

Foto: Profimedia.cz
Mariah Carey

O tom, že méně je někdy více, ví v tomto případě překvapivě Katie Price (45). Modelka, která proslula obřími rty i vnadami, ukázala celkem decentní stromek a ani její pyžamo není nijak extravagantní. I když je pravda, že některé koule stojí za to.

Foto: Profimedia.cz
Katie Price

Paris Hilton (43) ukázala nejen synka Phoenixe, ale také svou růžovou nádheru, kterou oslavuje nejen Vánoce, ale také příchod dcery London do rodiny. A jak můžete vidět v pozadí, u Hiltonů rozhodně není jen jeden stromek.

Foto: Profimedia.cz
Paris Hilton

Je vidět, že zpěvačka Dua Lipa (28) „nejede“ v trendech a módních barvách výzdob stromků, ale ráda si ho ozdobí tak, jak se jí to osobně líbí. Tenhle vánoční krasavec je tak plný různých barevných ozdobiček, které pro ni mají možná i osobní význam.

Foto: Profimedia.cz
Dua Lipa

Emily Ratajkowski (32) ukazuje, že o Vánocích jsou důležitá hlavně světýlka. A nesmí chybět pes, který dostal i roztomilou čepičku. Samozřejmě že stromek následně nejspíš ještě dozdobila, i kvůli svému malému synkovi, takhle ale aspoň vzniklo parádní foto.

Foto: Profimedia.cz
Emily Ratajkowski

Reklama

Další články

Načítám