Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dva měsíce poté, co se psalo o „vyšumění“ románku mezi topmodelkou Irinou Shayk (38) a bývalou hvězdou amerického fotbalu Tomem Bradym (46), si spolu oba hlavní aktéři vyrazili v pátek v noci na rande. Když je fotografové překvapili v momentě, kdy Brady vyzvedával Irinu na čerpací stanici na Floridě, oba vypadali dost zaskočeně.

Modelka byla spatřena, jak naskakuje na sedadlo spolujezdce, když Tom na moment zastavil na kraji rušné ulice v Miami, kde modelku u benzinky vyzvedával. Následně oba zmizeli v útrobách města.

Poprvé spolu začaly být hvězdy spojovány v červenci. Oba se tehdy účastnili svatby miliardářského dědice Joeho Nahmada s modelkou Madison Headrick na Sardinii. V následujících měsících byli několikrát spatřeni v Los Angeles, Londýně či New Yorku.

V říjnu však vztah skončil. Modelka v srpnu strávila dovolenou se svým expartnerem Bradleym Cooperem a jejich dcerou Leou, přičemž z této dovolené sdílela snímky, které mohly budit dojem, že to rodiče šestileté holčičky dali opět dohromady. Následně spolu byli spatřeni ještě v Benátkách. Rovněž Tom byl nedávno viděn v domě své exmanželky Gisele Bündchen. Jak to tedy mezi Shayk a Bradym ve skutečnosti je, možná pořádně nevědí ani oni sami…

Reklama

Další články

Načítám