Hlavní obsah
Článek

Sehranou seriálovou rodinu Ordinace v růžové zahradě 2 ode dneška rozšíří nová doktorská posila. A bude pěkně zlá a odporná! Doktor Bobo Švarc herce Martina Zounara (56) zamíchá dějem a divákům se dostane pořádně pod kůži. "Je to takový novodobý doktor Cvach, který se chová k lidem hrozně," prozradil Super.cz Zounar.

„Zlo má hodně barev a tento člověk má vše, co záporná postava mít má. Ukrývá v sobě strašné trápení, velkou křivdu, kvůli které se nechová k lidem nejlíp. Z děje vyplývá, že jeho komplex má něco společného s ženskými,“ naznačuje Zounar, který si doktora zahrál už v primáckých Rodinných poutech.

„Vůbec se to nedá srovnávat. Tenhle doktor je absolutním protikladem Bořka Wagnera z předchozího seriálu. Je to takový Cvach, který je schopný absolutně všeho. Slizký kariérista, který rád ubližuje ženským. Do toho má za bratra další nepříliš kladnou postavu seriálu, hejtmana Švarce,“ prozrazuje Zounar.

Na srovnávání se Cvachem je velmi hrdý. „Představitel Cvacha v seriálu Nemocnice na kraji města Pepíček Vinklář byl mým profesorem herectví. Věřím, že by měl velkou radost. Jestli se tam shora bude dívat, snad ho moje hraní potěší,“ doufá herec. Točí již od dubna a v Ordinaci dostane hodně prostoru.

"Měsíčně točím deset dnů. Hodně se na place setkávám s Honzou Šťastným a Honzou Čenským. Samozřejmě mi padne za oběť i nějaká ta sestřička. Moc si to užívám. Je tam super atmosféra a tak se mi podařilo hladce naskočit do rozjetého vlaku,“ dodal Martin Zounar.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám