Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Bagárová (29) si opět naplno užívá pracovních povinností. Na jednom ze svých koncertů navíc naprosto oslnila fanoušky. Na pódiu totiž zazářila v oslnivém a sexy overalu, který obepínal její ženské křivky.

Sexy outfit zdůraznil nejen její postavu, ale také perfektně ladil s atmosférou a energií celého večera. A to i přes nepříznivé počasí, které v ten večer panovalo.

Krásnou zpěvačku a maminku tříleté dcery Ruminky byl na koncertě podpořit také partner Leonard Lekaj, který se dle videa objevil jako překvapení. Monika ho s úsměvem na tváři objala a zahrnula polibky, jak je znát v příspěvku, který sdílela na sociálních sítích.

Reakce na Moničin outfit byly téměř jednoznačné. Většinu fanoušků zpěvačka doslova odrovnala. „Boží outfit,“ vzkázala Monice Patricie Pagáčová. „Krásná, jak Beyoncé. Moc ti to slušelo a bylo krásné, jak tě přítel překvapil. Je vidět, že to mezi vámi jiskří,“ uvedla fanynka.

„Wow, ten outfit je prostě tlak. Tobě sluší všechno, jsi nádherná,“ vzkázala sledující.

Na druhou stranu se objevili i kritici, dle kterých byl tento outfit až moc. „Ten overal nee. Jste nádherná žena, nepotřebujete takový kýč,“ podotkla sledující.

Monika a Leonard budují vztah na dálku, což pár nevnímá jako překážku. „Myslím, že ve vztahu jsou tři důležité věci: láska, věrnost a důvěra. A pokud tohle funguje a v tom druhém máte stoprocentně tohle všechno, tak není co řešit. Funguje to," svěřila se nedávno Monika Bagárová Super.cz s tím, že její partner bydlí v Karlových Varech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám