Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už osm let žije po boku manžela Pavla, s nímž má dvě děti, v moravské metropoli a je tady spokojená. V Brně Sandra Pospíšilová s partnerem vyrazili i na ples, kde si hodlali užit hlavně tanec. „Manžel je tedy větší tanečník než já,“ přiznala moderátorka Sandra Pospíšilová (38).

Aby si večer na Plese v Intru opravdu užili, děti, dcerku Emily a syna Leona, odložili na hlídání k babičce i přes noc. „Vrací je až v poledne, takže budeme mít čas si odpočinout, i kdyby se to tady trochu zvrhlo,“ smála se moderátorka, která zvolila mírně opulentní model od návrhářky Hermine.

Sandra už se vrátila i na obrazovky televize Prima, kde ji můžeme vídat v pořadu o financích. „Začala jsem v září a už si to sedlo. Byly to velké změny, protože Emilka začala chodit do školy, Leonek do školky, k tomu různé kroužky a moje ježdění do Prahy. Museli jsme v rodině najít nový balanc,“ vyprávěla Sandra.

I když ji díky reprízám můžeme vídat častěji, pořad se v premiéře vysílá jen jednou týdně, vždy v úterý po osmé večer. „Dneska jsem třeba v poledne dělala holandské řízky a viděla jsem se v televizi, tak to bylo takové zvláštní, když jsem byla v tom domácím outfitu a nenamalovaná,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám