Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

České večírky bývají plné zajímavých modelů, jednou se ale můžeme podívat i na to, jak chodí do společnosti oblékaní naši sousedé. V Bratislavě proběhl letní mediální večírek televize Markíza, který byl přehlídkou neobyčejných a odvážných módních kreací ze strany známých osobností.

Slovenky ukázaly, že se nebojí barev, vzorů, ale zejména také hlubokých výstřihů a odhalování kůže. Přičemž platí, že módou chtěly zřejmě ukázat i svůj osobitý charakter.

Vůbec nejodvážnější outfit zvolila influencerka a bývalá modelka Barbora Bakošová, která oblékla průhledné krajkové šaty, ve kterých zcela odhalila své spodní prádlo a tělo.

Bez povšimnutí nezůstaly ani fitness trenérky Lucia Mokráňová a Zora Czoborová, které zvolily minišaty s hlubokým výstřihem. Lucia ukázala v průhledných šatech také vypracovaný zadeček.

Střídmější modely zvolily české osobnosti, které se na večírku také ukázaly. Moderátorka Zorka Hejdová (33) zazářila v pudrově růžových šatech s peřím. Světlý model oblékla i hvězda Love Islandu Gabriela Gašpárová (23). Brunetka dorazila v minišatech s rafinovaným dekoltem. V galerii se podívejte, jak se oblékly další celebrity.

Reklama

Další články

Načítám